Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BRANI lanceert 3D-configurator met uitschuivende kastdeuren

BRANI, het jonge en innovatieve merk dat bekend staat om zijn modulaire en duurzame kasten, lanceert een splinternieuwe 3D-configurator. "Deze online tool stelt klanten in staat om hun eigen BRANI te ontwerpen en volledig aan te passen naar hun persoonlijke smaak en interieurbehoeften. Met de 3D-configurator op de website zetten we een grote stap voorwaarts in het aanbieden van maatwerk en personalisatie aan klanten", laat het bedrijf weten.

De 3D-configurator biedt designliefhebbers de mogelijkheid om uit 12 verschillende modellen en 30 kleuren te kiezen. Door panelen te verschuiven en te verwisselen, kunnen klanten de kast naar eigen wens samenstellen tot in elke detail. Deuren, frame, legborden elke kleur afzonderlijk te kiezen. Met BRANI kun je letterlijk je eigen meubelstuk creƫren.

Duurzaamheid in design
BRANI blijft trouw aan zijn kernwaarden van duurzaamheid en innovatie. De kasten zijn gemaakt van gerecycled aluminium en metaal. Tevens is er de mogelijkheid om reeds toegepaste panelen te retourneren en in te ruilen voor een andere kleur, daarbij komt de configurator weer goed van pas.

Naast de online configurator nodigt BRANI klanten uit om de Playground te bezoeken, de interactieve ruimte waar ieder zijn kast ''LIVE'' kan samenstellen en de nieuwste kleurentrends kan ontdekken en combineren. In de Playground krijg je de mogelijkheid om je creativiteit eindeloos te uiten, daar bepaal je voor elk detail in de kast je eigen kleur

Een nieuwe beleving
Het is niet zomaar een meubelstuk of roomdivider; het is een symbool van vrijheid en creativiteit die je zelf maakt. Open of dichte vakken, planten of decoraties je bepaalt alles zelf.

Over BRANI: Met een focus op innovatie en personalisatie biedt BRANI unieke meubelstukken die meebewegen met de dynamiek van het moderne leven.

Meer informatie:
BRANI
Edisonweg 15
3404 LB IJsselstein
+31 (0) 30 30 75 463
[email protected]
www.brani.nl

Publicatiedatum: