Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nordstil telt veel nieuwe exposanten

Van 27 tot 29 juli zullen tal van nieuwe exposanten uit alle productsegmenten zich presenteren op Nordstil in Hamburg, met alles wat het leven aangenamer maakt. Duurzaamheid is overal een sterk thema.

De beurs telt veel nieuwe exposanten. In Home & Garden in de hallen A1 en A4 combineert de huisaccessoires van dennismaass tijdloos design met innovatieve en duurzame productie. Voor het eerst zullen ook R.O.D.E.W.A.L.D. Design, Passage BCN met het merk Cheerful Candle en P4M met de merken 24 Bottles, The Gift Label, PF Candle en Wouf presenteren wat het huis nog mooier maakt. Nieuwe exposanten uit Scandinavië zullen sterk vertegenwoordigd zijn: het Zweedse Mind on Nature zal huisaccessoires tentoonstellen met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Ingvar Strandhs Blomsterskola met het merk Hanataba Original zal doe-het-zelf gereedschap voor artistieke, maar eenvoudige bloemarrangementen presenteren.

Jakobsdals en Klässbols Linneväveri evenals Cooee Design zullen een gezellige sfeer creëren in de Style & Design hallen A3 en A4. Alles wat het Letse label Munio Spa meebrengt, draait om geuren. Muurla uit Finland presenteert cadeau-ideeën en designartikelen voor op tafel. Het speelgoed voor kinderen van fabelab is gemaakt met duurzaamheid en veel liefde. Pluto Design brengt seizoensgebonden assortimenten en decoratieve artikelen in retro design uit Zweden. Het traditionele Nederlandse bedrijf Royal Tableware zal fijn porselein presenteren. Heinen Delftware Trading herinterpreteert Delfts Blauw met een vleugje humor en tal van geestige dierenmotieven.

Hall B1 zal alles huisvesten wat met Keuken & Gourmet te maken heeft op twee verdiepingen: het familiebedrijf Wollenhaupt Tee uit Reinbek bij Hamburg (Duitsland), rijk aan traditie, zal eerlijk geproduceerde thee specialiteiten presenteren. Eerste keer exposant Olfs Spize Foods zal wat heerlijke pittigheid brengen in de vorm van hete veganistische chili sauzen gemaakt in Altona (Hamburg). Ook zelfgemaakt zijn de knapperige granola's van Barni & Wilma uit de Nederrijnse regio. Drie wijnhuizen, waaronder Kloster Eberbach uit de Rheingau (Duitsland), zullen voor het eerst aanwezig zijn in het Buddelhelden gebied.

Gifts & Stationery wachten op retailers in de hallen B1.EG en B2.EG: BacktoBasix zal langs komen met kantoorartikelen van de merken Pepa Lani en Relax Mama, evenals huis- en lifestyleproducten van het merk Kitsch Kitchen uit Amsterdam, dat onlangs aan het portfolio is toegevoegd. Het label Ligarti keert terug naar Nordstil met betoverende dierenwerelden op papier, emaille en textiel. Andere prominente terugkeerders zoals HABA en Carletto zullen bezoekers betoveren met hoogwaardig speelgoed voor kinderen.

Meer informatie:
Nordstil
www.nordstil.com

Publicatiedatum: