Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ann De Cock van XLBoom op Antwerp Design Week: "Positieve reacties geven ons veel energie"

"We zijn als deelnemer van Antwerp Design Week heel tevreden", vertelt Ann De Cock van XLBoom, dat al meer dan 25 jaar handgemaakte interieurcollecties op de markt brengt die in het teken staan van passie voor vakmanschap. "We hebben veel vaste, maar ook potentiƫle klanten mogen ontmoeten die een kijkje kwamen nemen naar de nieuwe collectie. Dat was fijn", concludeert Ann, die met haar bedrijf als host optrad voor Aquanova, Gardeco, Marie's Corner, Mon Dada en Vincent Sheppard. "Bezoekers reageren heel enthousiast, zijn aangenaam verrast over het concept; dat ze in korte tijd verschillende merken kunnen bezoeken. Die positieve reacties geven ons veel energie."

"We vullen als verschillende merken elkaar mooi aan. Alles ziet er even mooi uit. Een groot pluspunt is dat we genoeg tijd hebben om iedereen te spreken. Op een beurs heb je vaak gelimiteerd de tijd, ziet de klant zo veel dat hij op het einde van de dag niet meer goed weet wat hij zoal gezien heeft. Hier kunnen ze in alle rust hun aankopen doen", concludeert Ann, die samen met haar man Geert-Jan Van Cauwelaert eigenaar is van XLBoom.



Een van de nieuwigheden die XLBoom voorstelde is een aanvulling op het Diablo-gamma: een in vier verschillende kleuren verkrijgbare stijlvolle paraplubak naar een ontwerp van Frederik Delbart. Volgens Ann een must-have op regenachtige dagen voor restaurants, winkels en hotels. "Hij is gemaakt van RVS. Deze kwaliteit zie je weinig op de markt", weet ze.

Ook van de hand van Delbart is de nieuwe collectie Roma-vazen, die vanaf eind september voorradig zijn. Deze worden met de hand in Portugal gemaakt. Ze zijn van gebakken klei. "Deze najaarscollectie wordt supergoed verkocht. Hij dient niet alleen als bloemenvaas, je kunt 'm ook ter decoratie wegzetten. Er hoeven dus niet altijd bloemen in", geeft Ann aan.



Als derde werden de Serve dienbladen-collectie (met antislip) getoond in twee nieuwe kleuren: Walnut en Willow. "Deze plateaus zijn ideaal voor in de horeca. Elke product dat we ontwikkelen is ook gericht op de hospitality branche. Voor ons een groeiende markt", aldus Ann.

Met designs voor binnen en buiten creƫert XLBoom sinds 1997 esthetiek in het dagelijks leven. Originele en hoogkwalitatieve ontwerpen kenmerken het verhaal dat dit Antwerpse bedrijf vertelt. Bij de zoektocht naar de beste materialen worden de unieke XLBoom producten gemaakt in verschillende ateliers buiten Europa. Alle producten worden geproduceerd door en exclusief voor XLBoom.

Meer informatie:
XLBoom
Simon De Heuvellaan 1
2110 Wijnegem
+32 3 213 50 20
[email protected]
www.xlboom.com