Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een rondleiding door een schilderachtig rijksmonument in Nederland

In het pittoreske Rijksmonument bekend als de Drie Sloten in Nieuwendijk, heeft een jong gezin hun thuis gemaakt in een oude stoomgemaal. Terwijl de buitenkant van het gebouw zijn historische karakter behoudt, is het interieur volledig getransformeerd. Neem een kijkje binnen met Tonone.

De renovatie was compleet, maar de ruime kamers misten samenhang en voelden te serieus aan. Het gezin zocht iets spannends, en dat vonden ze bij Kavel 84 in Waalwijk. De interieurstylisten werden vanaf het begin vertrouwd, wat hen de vrijheid gaf om creatief te zijn. Elk idee werd omarmd, hoe onconventioneel ook.

Foto's: Laura Westendorp - Wonderwood.

De rondleiding door het huis begint bij de entree, waar de interieurstylisten eer hebben betoond aan het verleden van het gebouw met golvend blauw behang. De rustige muurkleuren creëren een serene sfeer. Echter, de rust eindigt zodra je de leefruimtes betreedt, waar kozijnen in een opvallend fluorescerend roze zijn geschilderd.

Om het interieur te voltooien en een gevoel van geborgenheid te creëren, werden de kamers gedecoreerd met tapijten en een comfortabele fauteuil onder de trap. Een gezellige plek, verlicht door de Bolt Long vloerlamp in Daybreak Rose, biedt een toevluchtsoord voor gezinsleden om van een boek te genieten.

Al met al is het interieur van dit jonge gezin getransformeerd van onopvallend naar zeer expressief. De beste beschrijving van het interieur is misschien wel de quote in de keuken: 'HappyHappyJoyJoy!'

Bekijk alle foto's op www.tonone.com.

Publicatiedatum: