Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rogon debuteert op spoga+gafa met uitgebreide collectie outdoor sierkussens

Over twee weken maakt Rogon, speler in de textiel- en woondecoratiesector, zijn debuut op de buitenleven-georiënteerde spoga+gafa beurs in Keulen. Dit prestigieuze evenement, dat jaarlijks de nieuwste trends en innovaties in de tuin- en buitenleven industrie presenteert, biedt Rogon een perfect platform om hun uitgebreide collectie outdoor sierkussens aan een internationaal publiek te tonen.

Rogon staat bekend om zijn textielproducten voor zowel binnen als buiten. Met hun eerste deelname aan spoga+gafa wil het bedrijf de positie in de markt voor outdoor decoratie verder versterken.



Kleurrijke outdoor collectie
De collectie die zij zullen presenteren, biedt een breed scala aan kleuren, patronen en materialen die perfect passen bij de huidige tuin- en outdoor trends. Gemaakt van weerbestendige materialen, zijn deze kussens bestand tegen UV-straling en regen, en blijven ze kleurvast, waardoor ze hun frisse uitstraling en comfort behouden.

"Met ons debuut op spoga+gafa zetten we een belangrijke stap voorwaartst. De uitgebreide collectie outdoor sierkussen belooft een hoogtepunt te worden van de beurs, en een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends in outdoor living", aldus Rogon.


Rogon is van zondag 16 t/m dinsdag 18 juni te bezoeken in hall 10.1, stand C058 / D059.

Meer informatie:
Rogon Products B.V.
Haverdijk 8
5704 RC Helmond
+31 492-326666
[email protected]
www.rogon.com

Publicatiedatum: