Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mastello lanceert betonnen waskom Bowie

Dit jaar heeft sanitair boutique Mastello haar eigen design LAB gelanceerd. In het Mastello LAB wordt de eigen collectie ontwikkeld. Tijdens het designproces worden consumenten en interieurontwerpers betrokken om mee te denken over de collectie. Mastello lanceert nu een nieuwe betonnen waskomlijn, ontwikkeld in het eigen LAB. De serie Bowie bestaat uit handgemaakte betonnen waskommen in 11 trendkleuren. De eerste 6 kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar: coral, mint, peach, olive grey, sand en easy breeze.



Als sanitair boutique ziet Mastello de badkamer als verlengstuk van het interieur. In 2009 opgericht door de broers Dennis en Mark Jansen, vanuit de visie om de 'saaie' sanitairbranche in Nederland te vernieuwen met een eigenzinnige collectie. Zo bracht Mastello in 2014 als eerste de zwarte kranen op de Nederlandse markt, wat uitgroeide tot een enorme trend. Met een ruime eigen collectie duikt het designteam anno 2024 in de laatste interieurtrends vertaalt ze door in een eigenzinnige collectie vol stijlvol design. In het Experience Center in Hilversum biedt Mastello ruim 650m2 aan inspiratie voor verschillende badkamerstijlen.

Meer informatie:
Mastello
Zuiderloswal 45
1216 CJ Hilversum
035 - 750 28 82
[email protected]
www.mastello.nl

Publicatiedatum: