Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

V/d Drift verbreedt horizon met HPL-tafelbladen: "Dit stond al langer op ons verlanglijstje"

Na een lange geschiedenis in houtenmeubels, is Van der Drift zijn horizon aan het verbreden. Eerder werden er al producten van melanine toegevoegd aan het assortiment en nu komt de meubelfabrikant ook met HPL-tafelbladen. "Dit stond al langer op ons verlanglijstje", vertelt John van der Donk. "We willen een compleet pakket aan kunnen bieden, dus stapje voor stapje breiden we het assortiment verder uit.

Zoals klanten gewend zijn, behoort maatwerk tot de mogelijkheden, doordat Van der Drift alles in eigen beheer doet. "Al onze meubels zijn echt Nederlandse producten, ook de HPL-tafelbladen", aldus John. Hierdoor kan de producent uit Schaijk korte levertijden garanderen. Hij legt uit dat dit materiaal specifieke voordelen heeft. "Het combineert tijdloze elegantie met duurzaamheid. Ook de prijs-kwaliteitverhouding maakt het aantrekkelijk voor winkeliers."


De populariteit van HPL was een belangrijke drijfveer voor de uitbreiding van het assortiment. "Eiken doet het nog steeds goed, maar we merken dat HPL hot is. Daarom hebben zijn nu nagenoeg al onze bladvormen en randafwerkingen beschikbaar in HPL. Het is een toevoeging aan ons veelzijdige tafelconcept." Tegelijkertijd boort Van der Drift hier een nieuwe markt mee aan. Zo zijn er winkeliers die geen eikenmeubelen verkopen, maar wel HPL en visa versa.

Tevens heeft Van der Drift uitbreidingen op het gebied van onderstellen. Zeven nieuwe tafelpoten zijn geïntroduceerd. De meubelproducent ziet dat er hier een verschuiving plaatsvindt. "Een lange tijd moesten de metalen onderstellen altijd zwart zijn. Nu zie je dat champagne en bruin in de smaak vallen. Hier spelen we dus graag op in." Binnenkort worden alle mogelijkheden toegevoegd aan de online tafelconfigurator.



Meer informatie:
Van der Drift Meubelen
Industriepark 2
5374 CM Schaijk
0486 - 462024
[email protected]
www.vanderdriftmeubelen.nl