Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Vernieuwde Architectura collectie is geschikt voor elk project'

Villeroy & Boch heeft de Architectura-collectie dit jaar vernieuwd. De collectie heeft niet alleen een moderne look gekregen, maar is ook uitgebreid met nieuwe functionaliteiten en producten waaronder wastafels met bijpassende meubels, back-to-wall baden en kranen. Daarnaast zijn de vernieuwde toiletten voor het eerst uitgerust met de innovatieve TwistFlush[e³] spoeltechnologie. Dit maakt Architectura de grootste, meest complete badkamercollectie op een aantrekkelijk prijsniveau. Geschikt voor ieder project.



Wastafels met bijpassende meubels
De wastafels uit de Architectura collectie hebben een tijdloos, minimalistisch design gekregen. Ze zijn verkrijgbaar in meer formaten van 36 tot 100 cm en er is een nieuw fontein van 48 cm. Dankzij drie installatiemogelijkheden (wandmontage, opbouw of met meubel) bieden de wastafels verschillende ontwerpmogelijkheden. Afhankelijk van het model is de overloop, die gemakkelijk te reinigen is door het keramische oppervlak, aan de achterkant of zijkant geplaatst. Ook zijn de nieuwe wastafels leverbaar zonder overloop. De Architectura wastafels zijn er in de kleur White Alpine en optioneel verkrijgbaar met de vuilafstotende CeramicPlus afwerking en het antibacteriële AntiBac glazuur.

Nieuw is de uitbreiding met bijpassende Architectura meubels voor alle maten wastafels. Afhankelijk van het model en de breedte worden de meubels geleverd met laden of deuren, of met deuren en een open compartiment. Alle laden en deuren zijn voorzien van SoftClosing-functie en worden geopend en gesloten met een greep in Chrome. Twee bijpassende hoge kasten maken de nieuwe Architectura meubelcollectie compleet. De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in vijf trendy afwerkingen: naast de warme houttinten Nordic Oak en Kansas Oak is er ook de keuze uit de tijdloze kleuren Glossy White, Glossy Grey en White Matt.

Toiletten met innovatieve TwistFlush[e³] spoeling
Een ander hoogtepunt van de collectie zijn toiletten met een vernieuwd, modern design zonder volledig af te wijken van de herkenbare Architectura-stijl. Uniek is de nieuwe waterbesparende TwistFlush[e³] spoeltechnologie die Villeroy & Boch voor het eerst toepast op de toiletten uit de Architectura collectie. Deze innovatie combineert krachtige spoelprestaties met efficiëntie voor meer hygiëne en minder waterverbruik op een aantrekkelijk prijsniveau. De Architectura toiletten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen (rond of vierkant) en in vier verschillende maten. Het toilet met TwistFlush[e3] is eenvoudig te installeren dankzij een open of verborgen ViFix bevestiging die installatie mogelijk maakt met behulp van de montagegaten in de toiletzitting.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: