Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meest luxe uitvoering van Hästens nu ook te bewonderen bij Droomboulevard Oisterwijk

Sinds kort is de meest luxueuze uitvoering van Hästens, Grand Vividus, te bewonderen bij Droomboulevard Oisterwijk. Dit werd gevierd tijdens een feestelijke gelegenheid. Tijdens dit moment was restaurant De Swaen aanwezig om bezoekers een culinaire ervaring te bezorgen. Tevens vond er een speciale performance, bekend van televisie, plaats om deze gelegenheid te vieren.



Enkele jaren geleden lanceerde Hästens een exclusieve samenwerking met Ferris Rafauli, die de Grand Vividus ontwierp. Dit is naar eigen zeggen de meest luxueuze samenwerking van het merk tot nu toe en met dit model tilt Hästens luxe en comfort naar ongekende hoogten.



De Grand Vividus is geheel met de hand gemaakt in de Hästens fabriek in Köping, Zweden. Voor het fabriceren van de Grand Vividus onderging het Vividus-team een nieuw trainingsprogramma onder leiding van een Zweedse meester-zadelmaker om alle details met absolute precisie te creëren. Het bed weegt een indrukwekkende 622 kilogram.



Meer informatie:
Droomboulevard Oisterwijk
Schijfstraat 1
5061 KA Oisterwijk
013 522 03 09
www.droomboulevard-oisterwijk.nl

Publicatiedatum: