Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Quick-Step presenteert vloerencategorie ‘Lumic’ op Flanders Flooring Days

Quick-Step opent voor de derde keer zijn deuren tijdens de Flanders Flooring Days, van 13 tot 16 mei. De Flanders Flooring Days is een jaarlijks evenement waar professionals in de vloerindustrie samenkomen om de nieuwste trends, innovaties en producten te ontdekken. Tijdens dit vierdaagse evenement zijn professionals met een passie voor vloeren welkom op de site in Wielsbeke, waar ze een ontdekkingsreis door de wereld van Quick-Step kunnen maken. Eén van de hoogtepunten is de lancering van een gloednieuwe productcategorie 'Lumic' zijn, die het huidige assortiment van laminaat, pvc en parket zal aanvullen.



Tijdens de Flanders Flooring Days nemen bezoekers een kijkje achter de schermen van het wereldwijde vloerenmerk. Ze krijgen een exclusief inzicht in het vakmanschap en de toewijding van het merk en de laatste nieuwe innovaties. Zo wordt Quick-Step's Experience winkelconcept voorgesteld aan het grote publiek, alsook wordt een nieuwe merkcampagne met de slogan 'Bring hapiness home' tot leven gebracht in een indrukwekkende stand. Daarnaast spendeert Quick-Step ook heel wat aandacht aan hun duurzaamheidsinitiatieven, onder meer de lancering van hun recyclageprogramma voor pvc-vloeren genaamd 'Recover'.

Het hoogtepunt van het evenement is echter de lancering van een nieuwe vloerencategorie. Quick-Step onthult een revolutionair product genaamd 'Lumic' dat gebruik maakt van de gepatenteerde Lucent-technologie. Het belooft een unieke kans voor de bezoekers van Flanders Flooring Days om als eersten dit nieuwe product te ontdekken.

Bezoekers kunnen zich registreren via deze link.

Meer informatie:
Quick Step
www.quick-step.nl

Publicatiedatum: