Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zeven nieuwe kleuren voor SUITE702

'Op veler verzoek de Martens & Martens collectie uitgebreid'

SUITE702, heeft op veler verzoek de Martens & Martens collectie uitgebreid. Naast handdoeken en guest towels zijn er een viertal badmatten geïntroduceerd. Daarnaast zijn er twee extra strandlakens bij gekomen. Ook heeft SUITE702 nieuwe items toegevoegd aan de luxe collectie duurzaam bed- en badtextiel. Zowel voor katoen als voor linnen.



Katoen
De collectie percale katoen bestond al uit ruim 20 kleuren, en daar heeft SUITE702 nog eens vijf kleuren aan toegevoegd: Butter Yellow, Poppy Orange, Olive Green, Coffee Brown en Pink Candy. Kleuren die het nostalgische 70's gevoel geven. Door veel vraag van binnen -en buitenland voert SUITE702 de maten op door 65x65 en 50x75 kussenslopen toe te voegen.

Linnen
Na het succes van Cobalt Blue in percale katoen, nu een variant in linnen: Royal Blue. Naast Royal Blue nog een kleur, Linen Grey. Deze kleur heeft de authentieke, natuurlijke uitstraling van linnen. Ook hier voert SUITE702 de maten op door 65x65 en 50x75 kussenslopen toe te voegen.

Meer informatie:
SUITE702
Elementenstraat 14B
1014 AR Amsterdam
020 737 0652
[email protected]
www.suite702.com

Publicatiedatum: