Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Berghoff sleept internationale award in de wacht

Messenserie DiNA Ion van Berghoff heeft de Red Dot Product Design 2024 award in de wacht gesleept. De collectie onderscheidt zich door het roestvrij staal, dat voor een fijne kookervaring en gebalanceerd design zorgt.



"Combineer dit met de premiumesdoornhouten handvatten met een satijnen afwerking, en je krijgt een zachte en comfortabele grip die jouw keuken een vleugje glamour geeft. Van het veelzijdige chef's mes tot het handige utility mes en het onmisbare Santoku mes, deze set heeft alles wat je nodig hebt voor een ongekend snijplezier', aldus Berghoff.

De ergonomische handgrepen zorgen voor een veilige en comfortabele grip. Tevens zorgt het design voor een balans die zorgt voor ultieme controle tijdens het snijden. De messen zijn niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor thuiskoks die graag indruk willen maken met hun kookkunsten.

De Red Dot Awards zijn wereldwijd erkend als een van de meest prestigieuze onderscheidingen voor uitmuntend design. Elk jaar worden de beste producten beloond met deze felbegeerde prijs.

Meer informatie:
BergHOFF
www.berghoff-nederland.nl
www.berghoff-belgium.be

Publicatiedatum: