Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Advertorial

De beste tips voor een vakantiegevoel in eigen tuin

Ben je gek op het buitenleven en verlang je naar het gevoel van vakantie? Dan is het een goed idee om je eigen tuin om te toveren tot een vakantiebestemming. Er zijn een aantal tips die jou kunnen helpen om het ultieme vakantiegevoel te ervaren in je eigen tuin. Welke tips dat zijn? Wij sommen ze hieronder voor je op.


Foto: Dreamstime.

Creëer een loungeplek
Een van de beste tips om een vakantiegevoel te ervaren in je eigen tuin, is om een loungeplek te creëren. Dit moet een plek worden waar je helemaal tot rust kunt komen. Hoogwaardige tuinmeubelen zijn onmisbaar op een comfortabele loungeplek. Investeer daarom in een loungeset, tuinstoelen, tuintafel of ligbed, zodat je lekker kunt relaxen.

Wil je ook bij slechter weer tijd kunnen doorbrengen in je tuin? Dan is het een aanrader om een overkapping te plaatsen. Dit biedt jou de mogelijkheid om ook overdekt te loungen. Zorg dat de loungeplek voorzien is van verlichting, zodat het ook in de avonduren gezellig is om hier tijd te spenderen. Overweeg ook zonwering en terrasverwarming.

Installeer een jacuzzi
Als je ultiem van het buitenleven wilt genieten, is een jacuzzi plaatsen ook het overwegen waard. Een bubbelbad in je tuin biedt de ultieme kans om tot rust te komen. Niet alleen in de zomermaanden, maar ook in de wintermaanden. Met een jacuzzi voor thuis geef je jouw tuin direct een luxe uitstraling.

Een buitenspa is niet alleen de ideale plek om te ontspannen, maar biedt ook voordelen voor je gezondheid. Het verbetert je bloedcirculatie en slaapkwaliteit en vermindert stress.

Bouw een buitenkeuken
Het bouwen van een buitenkeuken is ook een goede manier om een vakantiegevoel te ervaren in je eigen tuin. Met een buitenkeuken heb je de mogelijkheid om te koken en buiten te eten wanneer je maar wilt. Denk aan een buitenkeuken met bijvoorbeeld een kraan, spoelbak, werkblad en fornuis. Geniet zelf van een lekkere maaltijd in het zonnetje of nodig je vrienden en familie uit voor een heerlijk diner in de buitenlucht.

Voeg mooie planten en bloemen toe
Een vakantiegevoel in eigen tuin ervaren doe je ook door mooie planten en bloemen toe te voegen. Met een aantal nieuwe planten en bloemen ziet jouw tuin er binnen no time anders uit. Voor een tropisch gevoel kun je ervoor kiezen om kleurrijke beplanting toe te voegen, aangezien dit een positief heeft op de sfeer.

Met deze bovenstaande tips voeg je een vleugje vakantie toe aan jouw tuin. Zo wordt het nog leuker om hier veel tijd door te brengen!

Publicatiedatum: