Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Lilly-collectie is een ode aan eenvoud en harmonie'

"De Lilly-collectie is een subtiele ode aan eenvoud en harmonie, die ons meevoert naar een poëtische wereld die wordt gekenmerkt door zachtheid", zo omschrijft Maison Berger Paris de nieuwe collectie. Dit komt tot uitdrukking in het ontwerp met zachte rondingen. De afsluitdop is dit keer uitgevoerd in zilver. Voor deze collectie koos Maison Berger voor drie sprankelende lentekleurvarianten, rose, nude en blue. De subtiel genuanceerde kleurlagen geven deze collectie een origineel karakter.



De collectie bevat de traditionele Lampe Berger die de omgevingslucht op ongeëvenaarde wijze zuivert, reinigt en parfumeert. Ook is er een bijpassende parfumverspreider waarbij één van de stokjes is versierd met een zilveren ornamentje dat is geïnspireerd op de dop van de Lampe Berger, een delicaat signatuur van een boeket. De zilverkleurige autodiffuser heeft eveneens een vrouwelijke vorm.

Meer informatie:
Maison Berger Paris
www.maison-berger.nl

Publicatiedatum: