Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stalux deelt preview van nieuwe collecties: twee materialen voeren de boventoon

Stalux, het jonge Nederlandse interieurlabel dat bekend staat om zijn lokaal geproduceerde meubels, staat op het punt om drie nieuwe collectie te lanceren. Om alvast een voorproefje te geven, deelt het meubelbedrijf een preview van de aanstaande noviteiten. Op basis van de laatste trends rondom eet- en salontafels, komt Stalux met de collecties Just Plates, Metal Made en Best of Both.



Just Plates
De Just Plates-collectie, vervaardigd uit 28 mm dikke melamineplaten, is een samensmelting van duurzaamheid en stijl. "De tafels zien er niet alleen verbluffend uit, maar zijn ze ook volledig onderhoudsvrij", licht Creative Director Kim Groothedde toe. "Dit betekent dat de tafels er net zo stralend uit blijven ziet als op de dag dat je hem hebt kocht. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over vlekken of krassen."

Metal Made
De Metal Made-collectie, gemaakt van metaal, is een ode aan minimalistisch design. De meubels worden gekenmerkt door de strakke poedercoating, met een fijne structuur. Kim legt uit dat ook deze meubellijn niet alleen esthetisch goed in elkaar zit. "Door de tijdloze uitstraling past Metal Made vrijwel in ieder interieur. Maar los daarvan, is de collectie buitengewoon onderhoudsvrij."



Best of Both
Voor degenen die niet kunnen kiezen tussen melamine en metaal is de Best of Both-collectie ideaal. Binnen deze meubellijn worden de twee materialen gecombineerd. "Deze collectie combineert het beste van twee werelden: de duurzaamheid en onderhoudsvrijheid van melamine, samengevoegd met de strakheid en moderniteit van aluminium", aldus Kim. Op deze manier zijn de tafels zowel functioneel als elegant.

De officiƫle lancering van de drie collecties laat nog even op zich wachten. De komende tijd zal Stalux hier meer informatie over delen op de sociale media-kanalen en website.

Meer informatie:
Stalux BV
Het Laar 9A
6733 BZ Wekerom
[email protected]
www.stalux.nl