Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huisshow van Olàv Home levert verschillende nieuwe dealers op

Olav Hendriks, eigenaar van Olàv Home, meldt verheugd dat de showdagen (die in de afgelopen weken plaats vonden) een groot succes zijn geweest. "Met een mooie opkomst en talloze positieve reacties op de nieuwe collectie en het vernieuwde experience center." Hij benadrukt met trots dat verschillende nieuwe dealers de collectie hebben opgenomen en dat bestaande dealers hun assortiment hebben uitgebreid.

Olav Hendriks poseert in de showroom van Olàv Home. ARCHIEFFOTO WONEN360

Het totaal vernieuwde experience center is doordeweeks geopend van 9:00 tot 17:00 uur, op afspraak. In een tiental stijlkamers wordt de nieuwe collectie getoond, waarbij (potentiële) dealers en andere wederverkopers van harte worden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

In 1999 had Olav Hendriks het bedrijf Olàv Home opgericht, na jarenlange ervaring in het bedrijf van zijn vader te hebben opgedaan. Exclusiviteit en kwaliteit staat al een kwart eeuw hoog in het vaandel.

Half oktober 2023 begon Olàv Home een grootschalige verbouwing. Het pand onderging een heuse metamorfose, waarbij duurzaamheid centraal stond. "We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Daarom hebben we ons pand verduurzaamd om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen", liet hij eerder weten.

De collectie, die in de voorbije jaren was getransformeerd van een landelijke naar een strakkere stijl, is in de afgelopen maanden flink vernieuwd. Tijdens de huisshow werden nieuwe banken getoond, waarbij vooral werd ingespeeld op organische, dus ronde vormen. Verder zag een grote collectie fauteuils met draaimechanismen het levenslicht. Ook werden tal van nieuwe, trendy stoffen gepresenteerd.

De totale collectie van Olàv Home omvat een breed scala aan lounge-, eetkamerbanken en -stoelen, fauteuils, barkrukken en hockers. Alle meubelen worden ontworpen en ontwikkeld in eigen beheer en van hoogwaardige materialen gemaakt.

Meer informatie:
Olàv Home
Meijelseweg 47
5986 NH Beringe
+31 (0)77 3071632
info@olavhome.nl
www.olavhome.nl