Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe inspiration store in Hoorn geopend

Nog dit jaar 27e winkel Goossens

Goossens opende vrijdag 19 april haar 26e winkel, met 1500 m² aan woon- en slaapinspiratie verdeeld over twee verdiepingen, op de woonboulevard 'Hof van Hoorn' in Hoorn. Hiermee wordt de collectie van Goossens nog gemakkelijker bereikbaar voor iedereen in Noord-Holland.



Tot op heden konden de klanten in deze regio terecht in de Goossens winkels in Amsterdam of Cruquius. Maar nu komt Goossens nog dichter bij, want de inspiration store op de woonboulevard in Hoorn is in de afgelopen maanden volledig verbouwd tot het nieuwste Goossens winkelconcept. Dit is de 26e winkel voor Goossens, dat onlangs al nieuwe winkels opende in Naaldwijk en Antwerpen-Schoten. Later dit jaar zal ook de 27e winkel worden geopend in Leeuwarden. Goossens levert met haar eigen collectie meubels en interieuradvies een mooie kwalitatieve toevoeging aan de andere winkels op de woonboulevard in Hoorn.



"We zijn heel blij dat we onze klanten nu ook in dit deel van Noord-Holland kennis kunnen laten maken met ons nieuwe winkelconcept. Met deze nieuwe winkel willen we onze klanten graag inspireren met onze collectie en optimale service bieden. Goossens ontving tijdens de eerste dagen veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van Goossens", aldus CEO Phillip Mes.



Meer informatie:
Goossens
www.goossenswonen.nl

Publicatiedatum: