Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bulgaarse meubelfabrikant Leticia Mebel viert 20-jarig jubileum

''In de afgelopen twee decennia hebben we met trots talloze zitmeubels geleverd in Nederland''

De meubelfabriek Leticia Mebel, gevestigd in Bulgarije, viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. In de afgelopen twee decennia hebben ze met trots talloze hoogwaardige fauteuils, banken en hoekbanken geleverd aan partners in Nederland. Ter ere van deze mijlpaal introduceert het meubelbedrijf graag enkele nieuwe modellen in het assortiment.


Links Boris met zijn vader en oprichter Iliya Georgiev.

Alle meubelmodellen worden met grote zorg en aandacht voor detail vervaardigd in eigen fabriek te Bulgarije. Ze zijn voorzien van nosag-veren op de zitting en hoogwaardig schuim voor een beter comfort. Met een productietijd van slechts 4 weken na de bestelling, streven ze naar efficiëntie zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Deze snelle doorlooptijd wordt mogelijk gemaakt door de aanzienlijke voorraad stoffen, waaronder koordstof, bouclé, fluweel en leer.

Bij Leticia Mebel staat kwaliteit altijd voorop. ''Daarom betrekken we onze stoffen uitsluitend van gerenommeerde leveranciers, zoals Textaafoam.nl en davis.pl, om de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen in elk stuk meubilair dat we produceren,'' ligt Boris Georgiev toe, zoon van de oprichter en eigenaar. ''Voor speciale bestellingen bieden we ook banken aan met geïmporteerd leer uit Nederland, om te voldoen aan de wensen van veeleisende klanten.''


Links de Corner sofa Zeus met de Big Cord stof en rechts de Corner sofa Volta small.

Op logistiek gebied biedt Leticia Mebel twee samenwerkingsopties aan:
-''Voor kleinere meubelretailers met beperkte opslagcapaciteit leveren we wekelijks aan partners in West-Europa met onze eigen vrachtwagens. Dit stelt ons in staat om meubels op commissiebasis te leveren, zodat retailers een breed scala aan modellen in verschillende stoffen en kleuren kunnen aanbieden, zonder de noodzaak van uitgebreide opslagruimte.

-Voor grotere online meubelretailers die op zoek zijn naar kosteneffectieve oplossingen, kunnen we volle vrachtwagens van 115 m3 leveren, geladen met 1 of 2 modellen in verschillende stoffen en kleuren. Deze optie garandeert concurrerende prijzen en voldoet aan de vraag naar bulkbestellingen.''


Links de Corner sofa Volta big, met daarnaast de Big Corner sofa Volta 3.0.

Boris Georgiev: ''Als familiebedrijf, met meer dan 20 jaar ervaring, zijn we trots op onze flexibiliteit en toewijding aan klanttevredenheid. Onze belangrijkste principes omvatten het begrijpen van consumentenvoorkeuren, het handhaven van strenge kwaliteitsnormen, het optimaliseren van productieprocessen en het bieden van maatwerkmogelijkheden om te voldoen aan diverse klantbehoeften. Deze waarden stimuleren ons om uitzonderlijke meubeloplossingen te leveren die zijn afgestemd op de eisen van onze klanten.


De nieuwe Corner sofa Munich.

Meer informatie:
Leticia Mebel Ltd
Contactpersoon: Boris Georgiev
Knyaz Aleksandar Batenberg str.48
3400 Montana, Bulgaria
boris.georgiev@leticia-mebel.com
www.leticia.bg


Nieuwe hoekbank Jack.