Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Focus zet handgemaakte vuurkorf in het zonnetje

De laatste toevoeging aan het Focus outdoor assortiment is de Bubble. Een houtgestookte vuurkorf die in de smaak viel in de designwereld. "In IJsland, het land van vuur en ijs, is het een enorm succes. De naam verwijst naar champagnebubbels. Een geweldig concept om avonden te organiseren en elkaar te ontmoeten", laat Focus weten.



Bubble met haar organische vormgeving brengt rust en comfort. De beperkte omvang en wendbaarheid maken het tot een onbetwist model voor terrassen en tuinen. Made in France in de unieke fabriek van Focus. Ambachtelijk met de hand gemaakt door vakmensen met uitzonderlijke las- en polijstvaardigheden. Met dezelfde hoge kwaliteitsnormen als het gehele Focus-assortiment.



Bubble is een designhaard die op hout werkt. Met een diameter van 70 cm en twee wielen eronder, kan de vuurkorf gemakkelijk verplaatst worden op een vlakke ondergrond en draait met gemak de rug naar de wind om haar vlammen te beschermen. De afneembare kuip maakt het eenvoudig om schoon te maken. De kwaliteit van het staal en de anticorrosie coating beschermen het design en maken de haard geschikt voor elke buitenomgeving.

Meer informatie:
Focus
www.focus-fireplaces.com

Publicatiedatum: