Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designlinq opent Design House in ETC Design Center Europe

Designlinq gaat een samenwerking aan het ETC Design Center en opent op 11 maart a.s. het Designlinq Design House waar alle grote designmerk op het gebied van interieurinrichting en verlichting gepresenteerd gaan worden.

Designlinq is naar eigen zeggen het grootste platform voor interieur professionals in Nederland met meer dan 150 topmerken op het gebied van meubilair, verlichting, akoestiek, vloerbedekking en accessoires.
Om de aangesloten interieurontwerpers te inspireren én de gelegenheid te bieden om, indien gewenst met hun eindklant, de ingetekende producten te bekijken en proberen, opent Designlinq maandag 11 maart a.s. een compleet nieuw gebouwd ‘Design House’ in het ETC Designcenter.
Op meer dan 250 m² worden de producten in een ‘residentiele’ omgeving getoond: als in een echt huis, dus compleet met diverse kamers, open haard en keuken.
Daarnaast is er 21 m² stalenwand aanwezig in een ruimte waar de professional hun eigen ontwerp kunnen materialiseren, compleet met computer met tekenprogramma’s.
Als kers op de taart is er ook nog een heus Light Lab aanwezig waarin alle specificaties, mogelijkheden en modellen van de meer dan 50 verlichtingsmerken getoond worden, compleet met aansluiting op domotica

Designlinq kiest voor een samenwerking met het ETC Designcenter vanwege het brede aanbod aan interieur producten in meer dan 50 productcategorieën in het hogere segment.
Hierdoor kunnen alle interieur professionals op één locatie alles vinden om hun project te realiseren.
Zeker nu Designlinq daar nog eens meer dan 145 design merken aan toevoegt.

Meer informatie:
ETC Design Center Europe
www.etcdesigncenter.nl

Publicatiedatum: