Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wat nu nog rest is een smeulende puinhoop

UPDATE Grote brand verwoest interieurwinkel Aanhuis.nl van Remco en Chantal van der Aar

Woonwinkel Aanhuis.nl Heemstede de Zwart aan de Kerklaan in Heemstede (Noord-Holland) is gisteravond (woensdag 6 december) door een grote brand verwoest. De brandweer rukte rond 18.30 uur massaal uit, maar kon niet voorkomen dat het pand volledig uitbrandde. Vier omliggende woningen werden geëvacueerd. Ook werden er NL-Alerts verzonden naar omwonenden om uit de rook te blijven en ramen en deuren te sluiten. Er zijn geen meldingen van gewonden.

De brand lijkt te zijn ontstaan achterin de interieurwinkel, in het magazijn waar tapijt ligt opgeslagen. Rond 22:00 uur leek de brand heftiger te worden, maar dit was een bewuste tactiek van de hulpdiensten, meldt Haarlem105.nl. "Door de brand te laten oplaaien kunnen we de brand effectiever blussen".

Wat rest is een smeulende puinhoop. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De brandweer heeft voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere gebouwen.


Foto ter illustratie. © Pliene | Dreamstime.com

Aanhuis Heemstede De Zwart is eigendom van Remco en Chantal van der Aar, die ook eigenaar zijn van Vonk & Vloer in Amstelveen en
Aanhuis.nl Santpoort De Zwart, die in juni jl. de deuren openden.

Remco kreeg het vak van woningstoffeerder met de paplepel ingegoten. Via haar man heeft Chantal de fijne kneepjes van het woninginrichtingsvak ook geleerd. Het uitgebrande pand van Aanhuis.nl Heemstede stond op de nominatie voor een grondige verbouwing.

U P D A T E
De eigenaren en de medewerkers van de winkel zijn diep bedroefd door het verlies van de zaak die ze met liefde en toewijding hebben opgebouwd, zo laten ze weten. Voorlopig is Aanhuis.nl Heemstede de Zwart gesloten, maar hoopt spoedig op een nieuwe plek in Heemstede te kunnen openen! Iedereen is tot die tijd van harte welkom bij de nevenvestiging, Aanhuis.nl Santpoort de Zwart, Narcissenstraat 2 in Santpoort, tel. nummer; 023 537 3315.



Als je Remco en Chantal van der Aar een steunbetuiging wilt sturen, klik dan hier.