Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Plankversie later leverbaar met clickverbinding en 10 dB reductie

Hamat lanceert pvc-collectie Heritage verkrijgbaar in acht matte dessins

Hamat heeft een nieuwe pvc-collectie gelanceerd: de Heritage. "De vloer telt acht matte dessins en is leverbaar in zowel plank en visgraat als dryback. Vanaf het voorjaar van 2024 is de plankversie ook leverbaar met clickverbinding met 10 dB geluidsreductie", laat woordvoerster Helga Wijnne​ namens het bedrijf uit Genemuiden weten.

Na een succesvolle preview op de Interieur Collectie Dagen, is het nu tijd voor Hamat om de nieuwe Heritage PVC-collectie te lanceren. Door de acht verschillende diverse dessins biedt deze collectie voor ieder wat wils. De matte uitstraling zorgt voor een authentieke houtlook die naadloos aansluit bij elke interieurstijl, aldus Hamat.

In het voorjaar 2024 is de plankuitvoering ook leverbaar met een clickverbinding. De uitvoering met clickverbinding is geschikt is voor appartementen vanwege de geluidreductie van 10 dB.

"De zogeheten Identity PVC-dealers die de Heritage-display al besteld hebben, kunnen deze binnenkort verwachten. Heb je deze nieuwe display nog niet besteld? Stuur dan een mail naar [email protected] of neem contact op met je accountmanager."

6000 klanten
Hamat is totaalleverancier van schoon- en droogloop-, buiten- en trapmatten, kunstgras, tapijt, karpetten en pvc-vloeren. De producten liggen wereldwijd bij zo'n 6000 klanten, bestaande uit woning- en projectinrichters, tuincentra en doe-het-zelfzaken. Het bedrijf uit Genemuiden timmert al meer dan 35 jaar aan de weg. In de afgelopen jaren maakte het een stevige groei door, ook op het gebied van vloeren.

Meer informatie:
Hamat B.V.
Spoelstraat 16
8281 JT Genemuiden
[email protected]
www.hamat.com