Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Utrechtse vloerenleverancier met showroom van ruim 1000m2 in staat van faillissement

'Wegens een storing zijn we helaas niet bereikbaar, excuses voor het ongemak' meldt de website. De waarheid is dat het bedrijf in staat van faillissement is, uitgesproken door de rechtbank van Utrecht.



Vandaag is bekend gemaakt dat de rechtbank Utrecht de firma Prins Deco B.V. failliet heeft verklaard. Niels Elferink is tot curator benoemd. Niet bekend is of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Onder de naam Prinsvloeren.nl verkoopt het Utrechtse bedrijf in de meer dan 1000m2 grote showroom meer dan 3000 laminaat- en PVC-vloeren. Naar eigen zeggen een selectie van hoogwaardige vloeren van bekende merken, onder private label tegen concurrerende prijzen.

"Wij bieden goedkope pvc-vloeren en laminaat van verschillende merken, waaronder vtwonen by Floorlife, Hoomline, Parador, Mflor en nog veel meer. Van plak PVC tot klik PVC en van visgraat tot rechte planken. Dit betekent dat je de keuze hebt uit een breed scala aan kwaliteit, kleuren, patronen en prijzen", meldt het bedrijf op haar website, dat in heel Nederland actief is.

Meer informatie:
Prins Vloeren
Winthontlaan 30 D
3526 KV Utrecht
www.prinsvloeren.nl