Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Auping Noble wint Archiproducts Design Award

Auping Noble is door de jury van de Archiproducts Design Awards 2023 uitgeroepen tot Winnaar in de categorie meubels. De jury bestaat uit een groep van architecten, ontwerpers, creatieve regisseurs, fotografen en professionals die thuis zijn in eco-design en duurzaam ontwerp. Ze beoordelen de producten op functionele ontwerpaspecten en daarnaast ook op innovativiteit, duurzaamheid en esthetiek. Dit jaar beoordeelden zij meer dan 700 inzendingen. Auping Noble kwam als een van de winnaars uit de bus in de categorie meubels.

Auping Noble is een elegant design bed met een ingetogen, luxe uitstraling, gemaakt van massief Europees eikenhout. Het grote bed met brede rand en royale loungekussens is ontworpen door de Rotterdamse ontwerper Johan van Hengel. Noble betekent groots en met goede bedoelingen - en dat zie je terug in het ontwerp, dat tijdloos en van stevige kwaliteit is waardoor het generaties lang mee kan.

“Het is voor mij een eer dat Auping Noble is uitgeroepen tot winnaar van de Archiproducts Design Award. Noble is het resultaat van een hechte samenwerking met veel enthousiasme en toewijding. Ik ben trots om te zien dat de kwaliteiten van het bed zo goed tot uiting komen in het ontwerp en dat de inspanningen om een bijzonder en duurzaam bed neer te zetten zijn opgemerkt en beloond door de jury", aldus Johan van Hengel, ontwerper van het Auping Noble bed.

Meer informatie:
Auping
www.auping.nl

Publicatiedatum: