Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Vijf winkels gaan dit jaar niet meer open na grote brand woonboulevard'

De grote brand die donderdag 9 november uitbrak op het bedrijventerrein Ekkersrijt, bij Eindhoven en Son en Breugel, heeft een spoor van vernieling achtergelaten. Vijf winkels gaan dit jaar niet meer open na de grote brand, vertelt pandeigenaar Ton van der Loo aan Het Eindhovens Dagblad. Momenteel wordt door de politie onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.


Bedrijventerrein Ekkersrijt.

Het is nog niet geheel duidelijk hoeveel schade er is, maar van der Loo zegt: "Het ziet er niet hoopvol uit." Men verwacht dat de complete voorraad van de winkels Kwantum, Leen Bakker, Beter Bed, Bedden Reus, Swiss Sense en BuitenHof tuinmeubelen onverkoopbaar is vanwege schade door roet, rook en stank, die zelfs in de kleinste kieren is doorgedrongen.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat er op deze woonboulevard brand ontstaat. In het voorjaar richtte een brand al enorme schade aan bij Kwantum, Beter Bed en Leen Bakker. Ook herinnert men zich nog levendig de verwoestende brand bij het naastgelegen Prodrive, die het volledige gebouw van dat bedrijf in de as legde.

Publicatiedatum: