Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dôme Deco blikt terug op eerste Homeshow weekend

''Onze inschrijvingen behaalden recordhoogtes deze editie''

“Inspirerend, motiverend en voldoening brengend”, zo klinkt het bij Dôme Deco nu het Belgische interieurmerk het eerste deel van de Homeshow achter de rug heeft. “Onze inschrijvingen behaalden recordhoogtes deze editie, wat maakt dat onze verwachtingen hoog lagen. We kunnen alvast met trots zeggen dat deze het eerste weekend meer dan ingevuld werden.”

Dôme Deco stelde enkele weken geleden al haar nieuwe collectieconcept ‘AWAKEN’ voor. Tijdens de november Homeshow, presenteert het label jaarlijks in preview wat er komen zal in 2024. “Het feit dat we een exclusief moment bieden voor klanten om de collectie al te ontdekken, is iets wat ook onze klanten enorm appreciëren.”

Om het volledige verhaal nog meer te kaderen, vult Dôme Deco de Homeshow dagen ook met een trendseminar dat je volledig onderdompelt in het proces dat plaatsvindt achter het opbouwen van een collectie. “Het is super interessant om ook feedback te ontvangen op alles wat er achter de schermen plaatsvindt. Iedereen is erg geïntegreerd en super positief over de nieuwe trends die we definieerden voor komend jaar.”

Nu is het aftellen tot het tweede gedeelte, dat plaatsvindt van 12 tot en met 14 november. Inschrijvingen hiervoor staan nog steeds open via deze link.

Meer informatie:
Dôme Deco
www.domedeco.com
Meerkensstraat 42
3650 Dilsen-Stokkem
België

Publicatiedatum: