Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dankbaar voor voor alle hartverwarmende reacties"

Droom wordt werkelijkheid voor Danijela Kastavarac na lancering voor Studio Nuan

Een droom van elke kunstenaar is het hebben van een eigen atelier of galerij. Deze droom werd voor Danijela Kastavarac opeens heel snel werkelijkheid toen zij tijdens de kunstbeurs Nocknock de kunstenares Maja Krstic ontmoette. De twee hadden meteen een klik en Maja bood Danijela haar galerij aan voor tijdens haar vakantie. En zo was daar opeens de pop-up galerij van Studio Nuan op de Eerste van Swindenstraat in Amsterdam-Oost.



De exclusieve wall sculpturen hebben allemaal hun eigen verhaal. Zo heeft haar laatste kunstwerk 'Embrace' kleine oneffenheden, om kijkers aan te moedigen hun eigen imperfecties te omarmen. Een van haar laatste kunstwerken levert vanwege zijn indrukwekkende proporties de meeste reacties op. Een art director liep voorbij, zag het kunstwerk, liep de galerij binnen en zei: 'Dit is precies de kunst die ik zoek voor mijn volgende campagne shoot.' "Natuurlijk een enorm compliment", aldus Danijela.



Afgelopen donderdag (17 augustus) sloot zij de lancering van haar bedrijf en deze drie weken in de galerij af met bubbels en vrienden. Ook haar man, Dimitrije, presenteerde deze avond zijn nieuwe modemerk Amsterdam Abode. De kinderen die overal bij betrokken worden, waren ook van de partij. "Ik ben dankbaar voor iedereen die is gekomen en voor alle enthousiaste reacties. Dat is hartverwarmend en geeft zoveel energie", besluit Danijela.



Meer informatie:
Danijela Kastavarac / Studio Nuan
+31654203303
[email protected]
www.studionuan.com