Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

841.000 kijkers zien eigenaar meubelgroothandel schitteren in tv-programma Steenrijk Straatarm

De telefoon van Mark Zijlstra, eigenaar van meubelgroothandel Collectione uit Venlo, stond gisteravond (12 juli) roodgloeiend. De Limburgse ondernemer was namelijk te zien in het tv-programma Steenrijk, Straatarm. November 2021 was hij met vriendin Roos deelnemer van dit programma en gisterenavond werd de uitzending opnieuw uitgezonden.


Mark (2e van rechts) met de familie Delden gisterenavond.

In het tv-programma Steenrijk, Straatarm ruilen twee gezinnen van leven. De familie Van Delden ruilden met Mark en Roos. De twee 'gezinnen' gaven Nederland een kijkje achter de schermen in hun leven en uitgavenpatroon. ''Kan het gezin van Delden in Amsterdam voor een week alle zorgen vergeten? En lukt het Roos en Mark om rond te komen van 40 euro per week?,'' meldde SBS vooraf aan de uitzending. Dat lukte, zij het met enige moeite...

Eind 2021 meldde Wonen360 dat Mark de familie Van Delden in 1 klap schuldenvrij heeft gemaakt. "Je ziet ineens dat er in Nederland soms schulden ontstaan door pech. En als je dan een laag inkomen hebt, dan komen ze er amper uit. Daarom heb ik besloten om dit te betalen", vertelde Mark destijds aan RTL Boulevard.

Volgens Kijkonderzoek is het programma gisterenavond 841.000 keer bekeken. Dit was ook te merken op de nieuwssite van Wonen360, omdat tussen half 9 en 11 uur massaal gezocht werd naar artikelen over Mark Zijlstra. Mark zelf was op dat moment in Enschede te vinden bij de familie Delden, waar hij nog steeds en veelvuldig contact mee heeft. Samen keken ze onder het genot van een Chinese maaltijd de aflevering terug.

De aflevering is hier terug te kijken.