Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijden Theo Eichholtz (55) maakt veel los


Het bericht dat Wonen360 gisteren publiceerde, dat Theo Eichholtz op 55-jarige leeftijd is overleden, heeft veel los gemaakt in de interieurbranche. De grondlegger van groothandel en designmerk Eichholtz leed al enige tijd aan de gevreesde ziekte kanker, waaraan hij afgelopen zondag overleed.



Veel branchegenoten spreken op sociale media hun medeleven uit. Een bloemlezing:

- Managing Director Pieter Hogenhout van Zuiver BV schrijft: 'Met heel veel respect voor wat je hebt opgebouwd en terugdenkend hoe we samen vol van trots (beiden) door je nieuwe showroom liepen in Highpoint. Rust zacht Theo…"

- 'Gecondoleerd met het verlies. Ik heb veel respect voor hetgeen hij opgebouwd heeft', meldt Wilbert van Ommen van Wil Wonen BV.

- 'Geschokt, onwerkelijk, wat een gemis. Mijn condoleances aan zijn familie en natuurlijk aan de Eichholtz familie. Heel veel sterkte', reageert Nicoline de Liefde van IML Designed.

- Marco Mok: 'Met ongeloof het bericht gelezen. Samen aan de wieg gestaan bij de professionalisering van het bedrijf Eichholz. Theo was een enorme ondernemer en zoog alle info op die je maar kan voorstellen. Met ontzettend veel respect zag ik Theo en zijn onderneming groeien als kool.'

- 'Theo heeft iets bijzonders gepresteerd in zijn leven en het is daarom dubbel verdrietig dat hij zo vroeg ziek werd en overleed. Ik wens familie en iedereen bij Eichholtz veel sterkte', aldus interieurarchitect Bart de Rooy.

Connie Witteman: Zò in en in triest. Mijn condoleances aan zijn dochter, zijn vrouw Gaby en haar zoon en de rest van de familie 🙏RIP Lieve Theo🙏


Hier kun je je condoleance achterlaten.