Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In februari nog failliet, nu scoort restaurant van Piet Hein Eek hoog in recensie van VRIJ

De redactie van VRIJ, een magazine van de Telegraaf, bezoekt wekelijks een restaurant waarvan ze verwachten dat dit de moeite waard is vanwege de ambiance, de service en natuurlijk het eten. Dit keer was het Lobby Restaurant van Piet Hein Eek in Eindhoven aan de beurt, het horecabedrijf dat onlangs nog failliet verklaard werd. Het hotel en restaurant zaten zwaar in de schulden. Maar Piet Hein ging niet bij de pakken neerzitten en maakte zelf een doorstart. Sinds 17 juni is het restaurant weer open en lijkt het goed voor elkaar te hebben.



Na een 3-gangen verrassingsmenu zijn ze van VRIJ zeer te spreken over het restaurant van designer Piet Hein. De speelse inrichting met designmeubelen en kunst maakt het restaurant onderscheidend. En over de service zeggen ze het volgende: "Vlotte, persoonlijke bediening die soms wel wat vergeet." Al met al scoort Lobby Restaurant een 8-.

Meer informatie:
Piet Hein Eek
Halvemaanstraat 30
5651 BP Eindhoven
www.pietheineek.nl

Publicatiedatum: