De redactie van VRIJ, een magazine van de Telegraaf, bezoekt wekelijks een restaurant waarvan ze verwachten dat dit de moeite waard is vanwege de ambiance, de service en natuurlijk het eten. Dit keer was het Lobby Restaurant van Piet Hein Eek in Eindhoven aan de beurt, het horecabedrijf dat onlangs nog failliet verklaard werd. Het hotel en restaurant zaten zwaar in de schulden. Maar Piet Hein ging niet bij de pakken neerzitten en maakte zelf een doorstart. Sinds 17 juni is het restaurant weer open en lijkt het goed voor elkaar te hebben.
Na een 3-gangen verrassingsmenu zijn ze van VRIJ zeer te spreken over het restaurant van designer Piet Hein. De speelse inrichting met designmeubelen en kunst maakt het restaurant onderscheidend. En over de service zeggen ze het volgende: "Vlotte, persoonlijke bediening die soms wel wat vergeet." Al met al scoort Lobby Restaurant een 8-.
Meer informatie:
Piet Hein Eek
Halvemaanstraat 30
5651 BP Eindhoven
www.pietheineek.nl