Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Menno van der Garde (71) onverwachts gestorven

Op 31 mei jl. is Menno van der Garde op 71-jarige leeftijd onverwachts gestorven. 'Wij zullen Menno blijven herinneren als een zeer gemoedelijke, hartelijke en bescheiden man. Wij gaan hem erg missen binnen het bedrijf.' Dat meldt Van der Garde Tuinmeubelen, welk bedrijf hij samen met zijn zoon Gerrit runde.

Vanwege de begrafenis is het gehele bedrijf vandaag, dinsdag 6 juni, gesloten.


Tuinmeubelen
Van der Garde is een bekende naam op het gebied van tuinmeubelen in de regio Midden-Nederland. Al meer dan 25 jaar zijn zij gespecialiseerd in de verkoop van o.a. tuin- en loungesets, kussens, parasols en barbecues. Menno van der Garde runde samen met zijn zoon Gerrit het bedrijf.

Oorspronkelijk is het bedrijf net na de tweede wereldoorlog ontstaan. Destijds was de behoefte groot aan huishoudelijke artikelen en meubelen voor binnenshuis. Na verloop van tijd is het bedrijf uitgegroeid naar drie grote showrooms in buitentuinmeubelen en een warenhuis voor alle benodigde huishoudelijke artikelen, speelgoed en woonaccessoires in Opheusden, Duiven en Apeldoorn.

Het is mogelijk om digitaal een condoleance achter te laten op: https://lnkd.in/ePsx29yt

De redactie van Wonen360 wenst de familie veel sterkte toe met dit grote verlies.