Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op Destination: Design

LABEL Vandenberg introduceerde Ginny Sofa

De huiskamer wordt steeds meer de plek waar we willen ontspannen en lekker chillen. En relaxen doet ieder op zijn eigen manier. Of dat nu is door op de bank te liggen soezen, te lezen, door tv te kijken, of even in je eentje op de tablet of smartphone te scrollen, dat maakt niet zo veel uit. Als je er maar heerlijk kunt liggen en weg kunt kruipen en niet altijd per se samen.

Label Vandenberg vroeg designer Meike Harde (Keulen) om voor deze manier van zitten ofwel liggen in de huiskamer een bank te ontwerpen. Hieruit ontstond het idee voor de Ginny sofa.

De Ginny is een modulaire bank die helemaal naar wens kan worden samengesteld en waarmee je ook eigen hoekjes kan creƫren (zie sfeerfoto met model). Het zachte schuim in de toplaag van de zitting maakt dat je een beetje wegzakt en juist niet wegrolt van een vlakke zitting, net als bij een goed matras. Daarom is gekozen om de bovenlaag van de zittingen te maken van traagschuim zodat het blijft ondersteunen maar het ook weer terugveert na het opstaan. De verschillende rugkussens zijn gevuld met polyether vlokken die gemaakt zijn van overblijfsels na het snijden van koudschuim, het schuim wat standaard gebruikt wordt voor zitmeubelen. Daarnaast geeft een extra kern van koudschuim in de rugkussens voldoende ondersteuning zodat half liggen/zitten ook een optie is. Afstylen met sierkussens om de bank een lekker en gezellig uiterlijk te geven kan naar wens met grote en kleine sierkussen van allerlei kleuren en dessins.

De volledig afneembare ondersteunende rugkussens worden omlijst door een accentuerende vouw in de rugleuning. De zitdiepte kan, naar smaak, ondieper worden gemaakt met een extra los lendekussen. Kortom een modulaire bank die je helemaal kunt samenstellen zoals jij het wilt. Het model biedt veel mogelijkheden qua afmetingen: 1-, 2-, 2,5- en 3 zits met 2 armen en 1 arm of zonder armen, een Chaise Longue en een pouffe.

Meer informatie:
Label Vandenberg
[email protected]
www.labelvandenberg.nl  

Publicatiedatum: