Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lancering van Durasein zorgt voor interne veranderingen binnen DecoLegno

DecoLegno staat aan de vooravond van een nieuw avontuur. Zo gaat de groothandel in decoratief plaatmateriaal het assortiment uitbreiden met een exclusief solid surface programma van het merk Durasein.
"Solid surface is een logische aanvulling op ons bestaande assortiment, waarmee wij ontwerpers en verwerkers in staat stellen om op een slimme manier maatwerkoplossingen met een hoogwaardige kwalitatieve beleving te ontwikkelen", legt product specialist Durasein Frank Peters uit.


Frank Peters product specialist bij DecoLegno.

Veranderingen 
Uit naam van DecoLegno zal Frank zich volledig gaan richten op de lancering van Durasein. "Dit betekent dat ik mijn werkzaamheden gerelateerd aan Cleaf en HPL Specials naast mij neer zal leggen. Heb je vragen over deze merken, dan staan de collega’s bij DecoLegno klaar om deze te beantwoorden. Binnenkort hopen wij een nieuwe accountmanager voor rayon Zuid aan jou voor te stellen."

De solid surface collectie van Durasein onderscheidt zich met een aantal dessins. Decors met levendige aders, subtiele glitters en eigentijdse unikleuren. En oppervlakken met fijne of grovere deeltjes die de beleving geven van glas, graniet of zandsteen korrels. Solid surface is thermisch te vormen en naadloos te verlijmen. 



Meer informatie:
DecoLegno
www.decolegno.nl

Publicatiedatum: