Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Little Dutch lanceert drie collecties

Little Dutch, met een breed scala aan producten gecreëerd met als doel het comfort en plezier te vergroten van zowel jonge kinderen, als dat van hun ouders, lanceert haar nieuwe collecties: Sailors Bay, Flowers & Butterflies en Little Pink Flowers. Collecties waarin het avontuur en ontdekken centraal staan.



Sailors Bay
Geen dag is hetzelfde in de haven van Sailors Bay. Het is een rustige en serene plek waar de vuurtoren de zeilers veilig de haven in loodst, de vissers binnen varen met hun dagvangst en het geluid van zeevogels de boventoon voert. De hoofdpersoon van deze collectie is, de ietwat brutale zeemeeuw Jack, die altijd op zoek is naar een nieuw avontuur. Hij zweeft graag over de kust met zijn beste vriend Joe de pelikaan. Tegen zijn vrienden schept Jack graag op over alle spannende avonturen op zee.

Tapijten en knuffels
De textielcollectie met nautisch thema is verkrijg[1]baar in een witte en blauwe variant en wordt doorgevoerd in het gehele assortiment van Little Dutch. Daarnaast omvat de collectie zacht sensorisch speelgoed dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden zoals een activiteitenkubus, een babygym, maar ook een buggyboekje. Allemaal uitgevoerd in interessante texturen die zorgen voor eindeloos veel speelplezier in huis en onderweg. Daarnaast bevat de collectie een groot aantal woonaccessoires met een nautisch tintje zoals hanglampen, vloerkleden en een ruime range textiel. Little Dutch maakt het eenvoudig om iedere baby- of kinderkamer een leuke avontuurlijke twist te geven. De Sailors Bay collectie matcht mooi met de (nieuwe) warme kleuren en texturen van de effen Pure collectie.

Binnenkort wordt de Sailors Bay collectie aangevuld met een ruim assortiment kleding waaronder rompertjes, broekjes, T-shirts en mutsjes. Deze nieuwe lijn is grotendeels gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch katoen. Speciaal voor de natte herfst en winterdagen heeft het merk een kleine collectie op de haven geïnspireerde regenkleding samengesteld.



Flowers & butterflies
Het geluid van tjilpende vogels, de geur van wilde bloemen. Onze levendige Flowers & Butterflies collectie geeft een dromerige tuinsfeer weer met alles wat daar groeit en bloeit, variërend van boshyacint tot boterbloem. Het thema komt tot uiting door het gebruik van warme seizoenloze tinten, sierlijke grassen en frivole bloemen. Abby de vrolijke stadsmus, het roze vogeltje Olivia en Lily de elegante vlinder hebben elk een hoofdrol in deze sierlijke collectie.

Boxkleden, spellen en textiel
De Flowers & Butterflies collectie bestaat uit alle benodigdheden voor je mini, variërend van boxkleed tot vloerkleed. Zo lanceren we een puzzel en een rammelaar, maar ook een uitgebreide range textiel met een all-over bloemenprint. Alle items kunnen met elkaar gecombineerd worden maar matchen ook mooi met de basis ‘Pure collectie’ in effen tinten van Little Dutch. De prints van Flowers & Butterflies zijn binnenkort ook terug te zien op een aantal kledingstukken, zoals rompertjes, T-shirts en broekjes.

Little pink flowers
De zoete ‘Little Pink Flowers’ collectie van Little Dutch heeft een lieve en luchtige uitstraling. Dit op de weelde van een bloeiende boomgaard geïnspireerde thema beschikt over een dromerige all-over bloemenprint die aan de slaapkamer of kledingkast van je kleintje een vleugje vrolijkheid toevoegt. Het kleurrijke patroon is versierd met speelse bloemetjes in warme tinten op een zachtroze achtergrond.

Swaddles, rompertjes en lakentjes
Met een selectie van o.a. rompertjes, swaddles en lakentjes, draait deze schattige en compacte textielcollectie uitsluitend om textiel. Alle items kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met het zachte speelgoed uit de ‘Flowers & Butterflies’ collectie. De print is uitermate geschikt om te combineren met de effen kleuren uit de Pure collectie.

Little Dutch
Zoals de naam al aangeeft, is Little Dutch een Nederlands label voor de ‘kleintjes’. In de ruim twaalf jaar van het bestaan, heeft dit merk een breed scala aan producten gecreëerd met als doel het comfort en plezier te vergroten van zowel jonge kinderen, als dat van hun ouders. Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot accessoires, bij elk product is er veel zorg besteed aan het design, kwaliteit en functionaliteit. Daarbij hebben de Little Dutch producten een hoog ‘mix & match’-gehalte. De textielcollecties zijn onderling goed combineerbaar en het speelgoed en de accessoires erbij maken de styling van elke kinderkamer compleet. Kortom, de designs van het label zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend en leerzaam om mee te spelen. En bovendien zijn ze veilig in gebruik.

Meer informatie:
Little Dutch
www.little-dutch.com

Publicatiedatum: