Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beemsterboer Standbouw uit Heerhugowaard failliet verklaard

Na ruim 40 jaar ervaring in stand- en interieurbouw, is Beemsterboer Standbouw BV uit Heerhugowaard failliet verklaard door de rechtbank Alkmaar. Klaver van der Hooft zal zich als curator verder gaan verdiepen in het faillissement.


Het pand van Beemsterboer Standbouw in Heerhugowaard. Foto: Google Street View.

Beemsterboer Standbouw was oorspronkelijk gevestigd langs de Westerweg in Heerhugowaard. Nadat het zwaartepunt van de werkzaamheden in het begin van de 90e jaren verschoof van timmerwerkzaamheden naar stand- en decorbouw was er al snel meer ruimte nodig. In 1999 is het bedrijf verhuisd naar de Galileïstraat 4. Hier heeft de onderneming productie, distributie en opslag op één adres bij elkaar gebracht.

Naast een uitgebreide werkplaats voor houtbewerking, heeft Beemsterboer Standbouw de nodige faciliteiten voor het verwerken van fineer en laminaat. Voor staal- en spuitwerk werkt de onderneming samen met bedrijven uit de regio, zodat ze een compleet product kunnen leveren.

Meer informatie:
Beemsterboer Standbouw BV
Galileistraat 4
1704 SE Heerhugowaard
www.beemsterboer-standbouw.nl